Parteneri

Danfoss/Danemarca

Grupul Danfoss este lider in dezvoltarea si productia de echipamente mecanice si electronice. Produsele Danfoss ajuta la incalzirea si climatizarea locuintelor si cladirilor de birouri, la refrigerarea alimentelor si la controlul liniilor de productie.

Guntner/Germania

Grupul de companii Güntner este un lider mondial în fabricarea de echipamente legate cu transfer de căldură peste toate continentele, cu plantele și birourile de servicii și de vânzările de produse.

SANHUA/Китай

Компания Sanhua/Китай - один из мировых лидеров по производству приборов управления и компонентов для систем кондиционирования и очистки воздуха с 30-летним опытом работы.

Frascold/Italia

Peste 70 de ani de experienta precum si calitatea deosebita a echipamentelor sale au facut ca Frascold sa fie astazi unul din liderii mondiali in producerea compre-soarelor frigorifice.

Embracо/Italia

EMBRACO este o companie specializata în solutii de racire si lider mondial pe piata compre-soarelor ermetice. Pe langa gama de compresoare, compania produce, de asemenea, componente elec-trice, si sisteme complete de racire - pentru casa si uz comercial. 

LU-VE/Italia

Compania italiana LU-VE Contardo Spa este unul dintre cei mai importanţi producători de echipa-mente de transfer termic pentru sistemele de refrigerare și aer condiționat, specializat în acest do-meniu peste mai mult decât 85 de ani.

Copeland/Germania

Copeland oferă diferite și cele eficiente compresoare semi-ermetice și scroll pentru refrigerare, sisteme de climatizare și pompe de căldură. în prezent la nivel mondial sunt instalate 80 de milioane de compresoare Copeland Scroll™.

Alco Controls/Germania

Alco Controls este unul printre cele mai importante brand-uri ale Companiei Emerson Climate Technologies. Alco Controls oferă soluții de control pentru refrigerare, aer condiționat și sisteme de încălzire.

TERMO SCHIESSL/Polonia

Compania TERMO Schiessl se ocupă un loc împortant pe piaţa de refrigerare industrială și aer condiționat. Ofertă a companiei  se reprezintă acum aproximativ patru mii de obiecte ale cei mai bine-cunoscuți producători europeni.

Buntmetall/Austria

Compania Buntmetall a început producere în 1904. Astăzi, Buntmetall este unul dintre cei mai importanţi producători de cupru și aliaje de cupru din grupul "Wieland Werke AG".

Alfa Laval/Italia

Compania Alfa Laval ocupă poziţia de lider global în domeniile care se bazează pe trei tehnologii cheie: transferul termic, separarea şi transferul fluidelor.

MTH/Italia

MTH este lider mondial în producția de uși izolate pentru refrigerare comercială și industrială. MTH exportă produsele sale în mai mult de șaptezeci de țări ale lumii.